On już nawet nie pamięta, jaki miał tam login, hasło, cokolwiek, w ogóle zapomniał o istnieniu tamtego portalu. Chociaż ktoś, kto go widział na żywo pewnie by go tam odnalazł, trochę wskazówek ma.Elkora pisze: (...) i bogdan też

On już nawet nie pamięta, jaki miał tam login, hasło, cokolwiek, w ogóle zapomniał o istnieniu tamtego portalu. Chociaż ktoś, kto go widział na żywo pewnie by go tam odnalazł, trochę wskazówek ma.Elkora pisze: (...) i bogdan też
Elkora pisze:takie portale zawsze są smutne, mi też pokazuje kobiety
wg linku atis kobiety 5 to jakieś 4% populacji o ile dobrze zrozumiałam wiec nic dziwnego że ich mało (jakie my wyjątkowe łojezułojezu)
Cotta pisze:Nic dziwnego, że kobiet 5 jest tak mało, jak nasyłają na nie 8.
Nie moje próżne... to jest obiektywne serduszko mówi ze to na pewno prawda, jak zresztą wszytko w tym linkubodzios pisze:Śmiem wątpić w te 4% Pań - Piątek w populacji. Patrząc choćby na nasz dział, gdzie jest Was chyba więcej, niż chopów, a przynajmniej proporcja jest dość zrównoważona. No chyba, że większość polskich kobiet - Piątek tutaj pisze.
E: A na nas nasyłają córki Szatana - żeńskie 8.
Rozdają? 8 same się pchają, a przyporządkowują im 5, bo 5 bywają powolne i nie zawsze zorientują się na tyle szybko żeby ucieclasuch pisze:Racja, niesprawiedliwe że rozdają żeńskie Ósemki byle komu.
Cotta pisze:Nic dziwnego, że kobiet 5 jest tak mało, jak nasyłają na nie 8.