W skrócie, przeciętnych Jedynek?Pablo pisze:Czego w tych czasach nienawidzę. Kumulacji w jednym człowieku takich cech:
1. Nonszalancja, zbytnia pewność siebie, poczucie bycia niezastąpionym i wogóle arcymistrzem
2. Hipokryzja - tworzenie własnych zasad pod kątem własnych ludzi i jeszcze walenie tekstów że "denerwuje mnie takie coś w innych" - na przykład ktoś taki załatwia znajomemu robotę w firmie a tobie mówi że nie toleruje zatrudniania w protekcji jako argument że tak zostałeś niby zatrudniony, a sam robi to samo (ja jestem niewiniątkiem ale ty spierdalaj, nie wliczasz się w moje grono) - już kxxxx na takie coś to aż ręce się w pięści zaciskają.
3. Zjebanej osobowości i pedalskiego poprawnego moralnie i obyczajowo poczucia humoru dla 15 latków
4. Kłótliwości, strzelania fochów o pierdoły - oczekiwania że będziesz ich równo traktował a oni sami ciebie - nie
5. Chęci narzucania mi czegoś, decydowania za mnie, wpasowywania mnie w ramki i nawet nie zapytania mnie czy mam na to ochotę i czy sie zgadzam - z tego wynika następny punkt:
6. Brak szacunku i umiejętności albo chęci rozmowy
O ja pierdolę, niektórzy to mają farta że nie jesteśmy w stanie wojny bo już by chyba nie żylijak kogoś takiego nie zajebać to conajmniej unikać jak tylko się da

Podpisuję się pod tymi punktami