I tak jedynka to mrówka,
dwójka to piesek,
trójka to bóbr,
czwórka to papuga itd.
Gdyby te zwierzątka nie tylko się ruszały ale i chociaż popiskiwały,to i oglądalność tego forum by się zwiększyła.

Tak się składa, że boogi był kiedyś dwójkąjoe von pyehoo pisze: ↑wtorek, 29 grudnia 2020, 15:56
A teraz wystarczy znaleźć jakąś dwójkę znającą angielski, aby przetłumaczyła nam za darmo dialogi z powyższych filmików na język polski.
I jeszcze jedno - dla tych wszystkich trzech użytkowników forum - Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2021 !![]()
bo ja to panie Kierowniku ogólnie to trochę głupi jestem
Dziękujęjoe von pyehoo pisze: ↑wtorek, 12 stycznia 2021, 10:20Panie kolego
[1] 13 lat to piękna, okrągła rocznica.
Gratulacje, gratulacje, gratulacje.
to akurat nieprawda, ponieważ, to nie był mój 379 post, ale pewnie gdzieś około 5000 XDjoe von pyehoo pisze: ↑wtorek, 12 stycznia 2021, 10:20A przede wszystkim gratuluję tego, iż umieścił pan swój 379 post w jedynie słusznym miejscu.
joe von pyehoo pisze: ↑wtorek, 12 stycznia 2021, 10:20[2] To że pan nadal nie wie o co chodzi z tym enneagramem, nie musi być oznaką braku szczęścia w myśleniu, ale to może być, równie dobrze, alergia na pseudonaukę.
joe von pyehoo pisze: ↑wtorek, 12 stycznia 2021, 10:20
[3] Prawdziwi psychopaci >> odczuwają nieustanną i nadmierną potrzebę silnych bodźców - pragną żyć intensywnie, "na krawędzi", w centrum akcji. [...] Skutkiem tej potrzeby stymulacji jest niezdolność do tolerowania rutyny i monotonii. Psychopaci łatwo popadają w znudzenie. Nie zaangażują się w działania, które są nieciekawe, wymagają powtórzeń lub dłuższego skupienia.<<
Prawdziwy psychopata nie wytrzymałby na tak przewidywalnym forum jak to dłużej niż 13 dni.
![]()