7 lipca 2007, czyli inaczej 7.07.07.
W związku z tym chciałam zapytać: Czy jesteście przesądne? Wierzycie w to, że jak np. kot przebiegnie Wam drogę to będziecie mieć pecha? A może macie jakieś swoje własne przesądy?
Ja mam w domu czarnego kota, a pod drabiną nie przechodzę zwykle ze względu na niewygodęAnja.S pisze:Nie wierzę w przesądy, chociaż zauważam czarnego kota i czasem się zawaham gdy mam przejść pod drabiną.
Ha, a ja myślałam po prostu, że kładzenie plecaków czy torebek na podłodze jest po prostu nieeleganckieAnja.S pisze:Ogólnie bzdurą jest dla mnie przesąd, że nie wolno kłaść torebki na podłodze. Ileż to razy któraś z koleżanek zrobiła mi burę, że tak nie wolno!
mojszy jestShane pisze:Jakby na to nie patrzeć dzisiaj jest NASZ DZIEŃ drogie siódemki
Ty... no, ja czasem mam wrażenie, że ciśnienie, czy deszcz wpływa na moją senność. Czy to jakiś przesąd?malna pisze:czasem mam wrażenie czarnego humoru z góry
Możesz być meteoropatą, ale myślę, że to chyba prawie każdy ma. Mnie teraz zamula, najchętniej rozłożyłabym się plackiem na łóżku, a za oknem zimno i ciemno (jak na mnie) ... a to dla mnie jest dziwne.Shane pisze:Ty... no, ja czasem mam wrażenie, że ciśnienie, czy deszcz wpływa na moją senność. Czy to jakiś przesąd?malna pisze:czasem mam wrażenie czarnego humoru z góry