Nie działa test :( buu
Nie działa test :( buu
Hej, niestety nie dziala test...czy jest szansa że zostanie naprawiony?? 

jestem 9tka troszkę w 8 

Re: Nie działa test :( buu
Nie tylko test nie działa. To forum też padło i to dawno temu, jak widzę 

- Kapar
- VIP
- Enneatyp: Szef
- Kontakt:
Re: Nie działa test :( buu
Mam zebranych 225 pytań dla 9 typów, 25 na typ, niektóre typy mają więcej niż inne ale jest przy każdym typie wystarczająca ilość pytań aby test mógł działać.
Problem w tym, że moje poszukiwania jakiś wzorców kwestionariuszy/testów opartych na skali Likert'a są nieskuteczne. Albo kod zawiera JavaScript, also wymaga plików bazy danych do wyników, albo albo...
Test i pytania musiałby być odpowiednio punktowany, np pytanie dla ósemki, z którym ogólnie 5 się bardzo nie zgadzają (jest takich kilka), dawałoby "punkty" do ogólnego wyniku zarówno dla Obserwatorów jak i Szefów.
Jeśli ktoś ma wiedzę i czas aby pomóc z programowaniem nowego testu, proszę mi dać znać
Problem w tym, że moje poszukiwania jakiś wzorców kwestionariuszy/testów opartych na skali Likert'a są nieskuteczne. Albo kod zawiera JavaScript, also wymaga plików bazy danych do wyników, albo albo...
Test i pytania musiałby być odpowiednio punktowany, np pytanie dla ósemki, z którym ogólnie 5 się bardzo nie zgadzają (jest takich kilka), dawałoby "punkty" do ogólnego wyniku zarówno dla Obserwatorów jak i Szefów.
Jeśli ktoś ma wiedzę i czas aby pomóc z programowaniem nowego testu, proszę mi dać znać

Arms wide open
I stand alone
I'm no hero and I'm not made of stone
Right or wrong
I can hardly tell
I'm on the wrong side of heaven and the righteous side of hell
I stand alone
I'm no hero and I'm not made of stone
Right or wrong
I can hardly tell
I'm on the wrong side of heaven and the righteous side of hell