Interpertacja testu ze strony głównej enneagram.pl
Re: Ennagram klucz
Bo jak jest przyzwolenie społeczne na to, żeby się chυjnia działa, to tak się właśnie dzieje.
Ostatnio zmieniony piątek, 22 października 2010, 19:38 przez sledz, łącznie zmieniany 1 raz.

Bo jak jest przyzwolenie społeczne na to, żeby się chυjnia działa, to tak się właśnie dzieje.
-
Dzięki Sledz. O to mi chodziło
mozesz mi jeszcze podać do jakiego testu się to tyczy, może masz jakieś opisy typów osobowości?

Ostatnio zmieniony piątek, 22 października 2010, 19:38 przez sledz, łącznie zmieniany 1 raz.

-
możesz mi podpowiedzieć jak zobaczyć to wszystko na stronie, nie wiem jak otworzyć tą zakładkę, chciałbym mieć pytania i skrypt do tych pytań. Opisy to znajdę..dzięki za pomoc wogóle..
mój skype hiper hip

- atis
- Enneatyp: Szef
Re: Interpertacja testu
Wrzuciłam w koncu tą tabelke do excela razem z pytaniami - 15 minut roboty a wszystko przepieknie, przejrzyscie widac i teraz widze wyraznie, ze bez wzgledu na nastroj, na stale wysokim poziomie mam 6 i 9 (od pierwszego rozwiazania testu). To tak z rzeczy, ktore widze na pierwszy rzut oka
fajna rzecz, ale już wiem jak bardzo przeklamywać bede TERAZ gdy za jakis czas bede sie bawic w autotestowanie xD
w kazdym razie wrzucam link do pliku z moim (hahaha) dziełem, bedzie aktywny przez tydzien znajac SS
http://www.sendspace.com/file/jbbhjz

w kazdym razie wrzucam link do pliku z moim (hahaha) dziełem, bedzie aktywny przez tydzien znajac SS
http://www.sendspace.com/file/jbbhjz
xxx xx/xx XXXx

.
Ostatnio zmieniony sobota, 23 października 2010, 17:22 przez Snufkin, łącznie zmieniany 1 raz.
5w4, sp/sx/so
ILI - Ni, DCNH - CT(H)
ILI - Ni, DCNH - CT(H)
Genialne, 7 podtyp 5. 

......................................................................... ZŁOTY ŚRODEK!
6 z mocnym wpływem obu skrzydeł - kiedyś nauczę się latać
"Jeśli nie wiesz do jakiego portu zmierzasz, żaden wiatr nie jest ci sprzyjający"
"Jeśli nie wiesz do jakiego portu zmierzasz, żaden wiatr nie jest ci sprzyjający"
- atis
- Enneatyp: Szef
uwazajcie teraz, mi wyszlo...
6, podtyp 1
mialam fatalny i mega-dziwny nastroj, ale ten wynik rozwalil mnie tak bardzo, ze chyba wracam do normalnosci xD
6, podtyp 1

xxx xx/xx XXXx

- Aleksandrowa
- Moderator
- Enneatyp: Zdobywca
Mi wyszło 8 podtyp 3 

Did you see SEE se?
Trójkowdwójkę
Człowiek rzadko myli się dwa razy – na ogół TRZY lub więcej.
John Perry Barlow
Trójkowdwójkę
Człowiek rzadko myli się dwa razy – na ogół TRZY lub więcej.
John Perry Barlow
- Rilla
- VIP
- Enneatyp: Indywidualista
A mi wyszło... uwaga, uwaga... 4w5.
Jestem ciekawa, jak wy te testy rozwiązujecie, że wam takie różne dziwne wyniki wychodzą. Raz jesteście tacy, raz inni. Tacy zmienni. Tacy... dziwni.
Od 7 lat (?) wciąż w tym teście wychodzi mi to samo, a rozwiązywałam go już chyba z 25 razy, jeśli nie więcej. Jak wy to robicie, że się tak zmieniacie, no ja nie rozumiem.
Gratuluję, możecie czuć się nierozumiani. Rozwiążcie test jeszcze raz, to może wam teraz 4 wyjdzie.

Jestem ciekawa, jak wy te testy rozwiązujecie, że wam takie różne dziwne wyniki wychodzą. Raz jesteście tacy, raz inni. Tacy zmienni. Tacy... dziwni.
Od 7 lat (?) wciąż w tym teście wychodzi mi to samo, a rozwiązywałam go już chyba z 25 razy, jeśli nie więcej. Jak wy to robicie, że się tak zmieniacie, no ja nie rozumiem.

"Bo szczęście to przelotny gość. Szczęście to piórko na dłoni, co zjawia się, gdy samo chce i gdy się za nim nie goni."
Anna Maria Jopek "Na dłoni"
4w5
Anna Maria Jopek "Na dłoni"
4w5
Rilla mam podobnie. Jedyne nieliczne odchyły jakie pamiętam, to... 5w4 i 5.
Zwykle miały one związek albo z fatalnym albo doskonałym nastrojem. ;P

Mnie od czterech lat też wychodzi zawsze to samo: 7w8, ale gdyby w naszym standardowym teście były podtypy a nie tylko skrzydła (kto to wymyślił? No bo 7 ma jeszcze połączenie z 5, ale 8 podtyp 3? 6 podtyp 1?) to pewnie by mi wychodziło 7w5.Rilla pisze:Jestem ciekawa, jak wy te testy rozwiązujecie, że wam takie różne dziwne wyniki wychodzą. Raz jesteście tacy, raz inni. Tacy zmienni. Tacy... dziwni.
Od 7 lat (?) wciąż w tym teście wychodzi mi to samo

......................................................................... ZŁOTY ŚRODEK!
Nastrój ambiwalentny, nowe, ożywiające przekonania, poczucie wewnętrznej siły i... wynik 4w3. Takich dziwów to ja u siebie od ośmiu lat nie widziałam.
- Grin_land
- Enneatyp: Mediator
Rilla! Mam dokładnie to samo! Ile bym nie rozwiązywała tego testu wychodzi mi 4w5 XD
IIIIIIIIIIIIIIIIIII
"infantyle najbardziej ojczą" R25
IIIIIIIIIIIIIIIIIII
Najmądrzejszy Post na Forum-dla 9
IIIIIIIIIIIIIIIIIII
"istnieje strasznie dużo nieaktywnej delikatności, która nie jest niczym innym jak lenistwem, niechęcią do wszelkich kłopotów, zamieszania czy wysiłku"
"infantyle najbardziej ojczą" R25
IIIIIIIIIIIIIIIIIII
Najmądrzejszy Post na Forum-dla 9
IIIIIIIIIIIIIIIIIII
"istnieje strasznie dużo nieaktywnej delikatności, która nie jest niczym innym jak lenistwem, niechęcią do wszelkich kłopotów, zamieszania czy wysiłku"