*- wrrr, dlaczego akurat ten post nie mógł być pod poprzednim. Chętnie bym nawet edytował poprzedni, jeśli byłaby taka możliwość.
Inv pisze:Czy to znaczy, że jestem homo?
Mało przekonywujący wynik, te cztery typy wyszły Ci prawie jednakowo.LIE (ENTj): 98% as likely as ILE.
ILI (INTp): 98% as likely as ILE.
LII (INTj): 92% as likely as ILE.
Moja opinia:Test Results
Your Sociotype: IEI-2Fe (INFp)
Other Possible Types
EIE (ENFj): 94% as likely as IEI.
IEE (ENFp): 88% as likely as IEI.
SEE (ESFp): 86% as likely as IEI.
Nie pomyły Ci się czasem literki?sjofh_ystad pisze:Osteo dołącz do 5 ILE, jesteśmy władcami wszechświata! <zachęca>
Lol, miało być pomyliły. A chciałam być groźna. W cholerę, nie da się być groźnym, będąc Se-polarkiem.Cotta pisze: pomyły
Socjonika.pl ENtp pisze:Inną główną cechą ENTp jest zdolność do mobilizacji w warunkach ekstremalnych. Jeśli ktoś naciśnie na nich natychmiast kontratakują często z większą siłą. Lubią również doradzać jak wyplątywać się z trudnych sytuacji, często proponując najbardziej radykalne rozwiązanie.
Wczoraj doszedłem do wniosku że to jak najbardziej pasuje xdSocjonika.pl ENTp Fe pisze:"Rozbiórki" z jego najbliższego otoczenia (żony, brata, matki, macochy i innych krewnych) Don Kichot w rzeczywistosci dosyć często wynosi w gęsto zaludnione i kompletnie nieodpowiednie dla tego miejsce - w transporcie publicznym, na goscinie, w teatrze, w firmie, w obecnosci postronnych osób lub nawet powszechnie znajomych, którzy tylko pogarszaja niezręcznosć sytuacji. Co więcej "złe zachowanie" jest bardzo bolesne nie tylko z powodu poczerwienienia otwarte chamskie zachowanie Don Kichota, nie tylko z powodu słuchania jego obelg, często złych i które daleko wychodza poza granice przyzwoitosci, ale także przez cierpienie ze wstydu przed otoczeniem za sama niezręcznosć sytuacji i za współudział w tym omówionej osoby. W takich chwilach Don Kichot jest potwornie surowy: sytuacja jest intuicyjnie planowana z tym w taki sposób, że po prostu nie może być pozostawiona. Dlatego też, daleko dookoła jest społeczeństwo - będzie kontynuować i ta "publiczna egzekucję"
Wiemy. Chodzi o podtyp oraz jak jest silny.999Przemek pisze: P.S. Wiecie o co chodzi z tym ILE-2Ne, ILE-0?